Damn good kisser

E: Damn good kisser
M:
Best kisser ever
E:
Damn good kisser
L:
Everyone loves you
I:
You are great in bed
E:
Damn good kisser


A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready

Babysittin'.


Igårmorse ringde telefonen klockan fem. Upp och hoppa och lyfta på luren; det var systeryster som ville att jag skulle komma in o va' barnvakt åt Ella bella, för nu var nämligen den lille bebisen på väg. Så..det blev att gasa in till Nkpg. :)
Inne i stan vid sex, sedan en heldags barnvaktning åt Ella, skojs. Den lilla tjejen är så snäll. :) och vid cirka åtta på morgonen blev hon storasyster och jag moster x2. Det blev en liten pojke. hihi. som jag hade trott heeela tiden. :)
Syster och bebisen fick stanna kvar på BB, så än har jag inte sett den nye.

Hemma idag iaf. Det blir plugg mest hela dan. Nu är det bara två veckor kvar tills betygen sätts, så det gäller att plugga så bra som möjligt in i det sista... sen, blir det chill. :D :D

Dagens plugg:
-Svenska, läsa rapport inför opponering.
-Litteratur&Litteraturvetenskap
-Naturkunskap B, plugg till prov.
-Läsa George Orwell 1984, om jag hinner...

Måste hinna med en promenix senare också. Sen kommer mor hem från Tyskland. Undra vad hon har med sig...!!

Over n Out

Friday -not a free day anyway.

Hela dagen, nåja, eftermiddagen och kvällen, har gått åt till att skriva på Svenska C rapporten.  Ändå är jag inte klar än, och deadline är idag! Detta innebär alltså att hela kvällen kommer att gå åt till denna älskade uppgift. Usch, att man aldrig lär sig att ta tag i saker i god tid. Men men, inget att göra åt saken mer än att se till att skriva klart rapporten.. Så, trots en ledig dag, är man inte särskilt ledig...

Mamma åkte iaf till Tyskland idag. Hoppas hon har det trevligt därnere och att hon köper lite grejer till mig... jag fyllde visst ut hennes shoppinglista ganska rejält.. men får man inte följa med får hon agera shoppare åt mig. :P

Imorgon ska jag troligtvis in till Nkpg och systeryster. Bebisen är ju beräknad att komma vilken dag som helst, och då måste jag vara barnvakt till systerdotter Ella. Skojs, men det blir att vara en pluggandes barnvakt (effektivt?!), för jag har hur mycket plugg som helst kommande vecka.

Nehej, nu ska jag inte ödsla mer tid här. Nu blir det rapportskrivande igen...

Over n Out

Nice day

Härlig dag idag! Började inne i Nkpg Arbetsmuséet, det var mycket roligare och intressantare än vad jag till en början trodde. Lyssnade på gammal trevlig musik i "musikrummet" och såg en massa retrogrejer. Trevlans. :)
Efter det blev det en latte och muffins från Chokladkompaniet <3. Efter lattedrickande (muffinsen sparade vi till senare) bestämde Elin och jag oss för att ta en senare buss till skolan än först planerat. Så det blev ännu mer onyttigheter i form av McDonalds mat, jag tog den nya BeanBurgern/"bönan", kryddstark så in i bomben. Varning för dålig andedräkt efter den också. Blöööh.
Tillbaka i skolan blev det lite Naturkunskap B och dagen slutade med Engelska C. :D

Hmm... det finns en negativ sida med att ha gett ut en diktbok innehållandes sina innersta tankar och känslor.
Jag vill egentligen inte säga det, men jag ångrar att jag gjorde det.. <____>












Lazy day

Skoldagen började med Litteratur&Litteraturvetenskap kl.13.15, för att sedan sluta en dryg timme senare. Kort och gott, med andra ord.
Efter det bar det av in till stan med mor. Hon skulle växla lite pengar på Forex, eftersom hon ska till Tyskland om ett par dar. Där ska hon hitta ett par Ray Ban till mig har jag bestämt! Gud, vad retro, men ack så trendigt (sen när brydde jag mig om vad som är trendigt?!) he...he...he.
Ganska lazy day imorrn också. Blir att börja dagen på Arbetsmuséet i Nkpg. Skulle tydligen vara nån utställning där som vi ska se med S&F. Så får se vad det är! :P

Over n Out

Sunday -not a sunny day.


Blev som planerat en ganska lugn söndag: tevetittandes varvat med lite fixa-lite-här-o-där. Var och rotade lite i mammas vinyl-samling också och alltid hittar man nån gammal goding där som man inte upptäckt innan. Naajs. :)
Har blivit lovad att få ta med vinyl-spelaren sen när jag flyttar framåt hösten också. Asbra! :D På tal om flytt så har jag också suttit och kollat IKEA-grejer, finns en hel del som jag vill ha, och behöver.. :P

Imorgon: fotografering till årsboken. Fixa till sig lite extra alltså, plus ha nån vit tröja/skjorta/blus. Hmm.. får se vad jag kan hitta. :P

Over n Out



In school

Sådära, då var Engelska C redovisning klar. Nu är det studiedag resten av dagen. Najs. :)
Blir att åka in till Nkpg med Elin, hon hörde mitt howl för fika. Så det blir fika och att gå på stan. Trevlans.

Over n Out

I'm back!

Efter ett par månaders uppehåll så är jag nu alltså tillbaka i bloggvärlden, med en ny fräsch blogg. Vet inte om det ska ses som positivt eller negativt. Jag har ju trots allt en ganska kaosartad tillvaro nu, med fullspäckat schema och man ska vara här och där på samma gång. Ändå kan jag nog säga att anledningen till varför jag börjar blogga igen är för att här kan det trots allt nog infinna sig ett slags lugn i den annars så stressade tillvaron. Jag menar, att få skriva av sig (och dela med sig) av sina upplevelser och allt vad som nu hänt, kan vara riktigt skönt.

Denna helg har dock varit ovanligt lugn; lördag -hemma och tog det lugnt i stort sett hela dagen. Hade egentligen planerat en liten Sthlms-tripp, men... det får bli någon annan gång. Ska ju förhoppningsvis tillbringa lite av sommaren där. :)
Söndag -typ samma som lördag, men besök av bror och brorson. Alltid lika trevligt. Det blev kladdkaks- och jordgubbsätande.

Efter en snabb koll i kalendern kan jag konstatera att imorgon börjar ännu en välplanerad vecka, andra händelser mer trevliga än andra. Mycket i skolan nu, men hey, jag får försöka stå ut, är ju trots allt bara en dryg månad och lite mer tills STUDENTEN! :)

Detta är planen för kommande vecka (som det ser ut nu) :

Måndag: Redovisning Staden&Framtiden. Ska presentera hur vi vill att Skpg 2037 ska se ut.

Tisdag: Redovisning Engelska C. Ska presentera mitt projekt om Allen Ginsberg, beatpoeten. Har gjort en djupdykning i om varför hans dikt "Howl" väckte och väcker så stor uppståndelse. Blir att visa klipp från "No direction home -Bob Dylan" DVD:n. Blir alltså lite Dylan musik blandat med Ginsberg poesi. Trevligt! Dock är jag rätt nervös, då det tydligen skulle komma en lärare från Italien och lyssna. (Skolan har just nu någon utbytesgrej med Italien.)

Efter klockan tolv är det i alla fall STUDIEDAG! Får se vad som hittas på då. En fika skulle nog sitta fint. Nån som är på?

Onsdag & Torsdag: Ser än så länge ganska tomma ut, men det dyker väl alltid upp något. Som att skriva lite på min filosofiuppgift kanske?

Fredag (!!!!) : Filosofiredovisningen med gruppen. Känns som att jag har noll koll, men det löser sig hoppas jag!
Det blir även snack med N, alltid trevligt och inte minst lärorikt.
Får se om man åker in till systeryster ett tag också. Om hon har tid och ork. Hon ska ju få ett andra barn om några veckor. Då blir jag moster x2. :)

Lördag: Ska på Marcus Birros releasefest av hans nya bok, på Kulturkammaren i Norrköping klockan 16.
Kvällen kommer troligtvis tillbringas framför ESC, vare sig jag vill eller inte...

Söndag: Oplanerad än så länge, men antar att jag behöver en vilodag. Vad var det nu igen, vila på sjunde dagen eller?

Over n Out




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0